För oss handlar sikt om din säkerhet.

Mercedes-Benz Original vindrutor.

Glaskvaliteten är avgörande för din säkerhet. Mercedes-Benz Original vindrutor har många egenskaper som säkerställer en exceptionellt hög säkerhetsnivå. Vindrutan på din bil är en integrerad del av bilens säkerhetsstruktur. En originalvindruta som fästs med originallim gör att rutan sitter perfekt, utan spänningar och fixerat runt hela rutans omkrets.

Kompromissa inte när det gäller din säkerhet.

Om eller när det är dags för byte av vindruta – har du allt att vinna på att reparera din vindruta hos en auktoriserad Mercedes-Benz verkstad. Våra kompetenta experter åtgärdar mindre skador på vindrutan tack vare de senaste reparationsmetoderna. Därför kan arbetet med din bil ske snabbt, säkert och korrekt. Och glöm inte. Kvalitet behöver inte kosta mer, och det finns inga prisfördelar med att välja en att byta vindrutan hos någon annan än oss.

Genom att välja Mercedes-Benz Original kan du fortsätta känna dig trygg på vägarna, och din Mercedes bibehåller sin säkerhetsnivå och värde.


Bättre sikt, högre stabilitet och säkerhet.

Det finns många fördelar att välja Mercedes-Benz Original vindrutor.

  • De passar optimalt tillsammans med övriga komponenter i din Mercedes.
  • De uppfyller högsta krav på funktionalitet och ljudnivå.
  • Funktion hos torkarbladen förblir optimala.
  • Alla tekniska krav uppfylls, t.ex. samspelet med kamerasystem och sensorer.

 

 

  • Du garanteras största möjliga säkerhet tack vare bästa glaskvalitet, exakta dimensioner och kvalitetskontroll.
  • Vindrutan och inte minst rutlimmet är en integrerad del av bilens säkerhetsstruktur. Visste du att airbag-funktionen fram är beroende av att korrekt ruta sitter monterad på korrekt sätt, med korrekt lim?

Laga ditt stenskott. Enkelt och kostnadsfritt.

Stenskott dyker upp när du minst anar det. Det ser kanske litet ut vilket gör att du kör längre än vad du borde. Men det lilla stenskottet kan vara början till en spricka och har du otur så måste hela vindrutan bytas ut. För oss är det viktigt att du kan köra säkert och slippa onödiga kostnader.

Låt därför oss laga ditt stenskott. Vi tar även hand om din försäkrings självrisk och du betalar ingenting*.

Välkommen att kontakta oss för rådgivning. 

 

Hitta din återförsäljare

Tänk på att inte alla stenskott kan lagas, dels på grund av skadans omfattning men också var på rutan skadan finns. 

Sitter stenskottet i synfältet som illustreras av fält A, får vi inte laga vindrutan utan måste då byta ut den. Det samma gäller om det finns sprickbildning i rutan.*

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.