För ett strålande utseende.

Mercedes-Benz Original bilvårdsprodukter.

Damm, stänk och smuts kan äventyra både din bils utseende och säkerhet. När du väljer Mercedes-Benz Original får du bilvårdsprodukter som utformats specifikt för din Mercedes och som bevarar både glansen, komforten och värdet på din bil.


Rengöring

Fälgrengöring
Pris:129 kr
Snabbrengöring
Pris:79 kr
Insektsborttagning
Pris:79 kr

Lackrengöring och Hårdvax

Lackrengöring
Pris:119 kr
Hårdvax
Pris:119 kr
Polerduk
Pris:91 kr

Rengöring exteriör

Bilschampo
Pris:49 kr
Glasrengöring
Pris:69 kr
Tjärborttagning
Pris:69 kr

Rengöringskit

Rengöringskit exteriört
Pris:299 kr
Rengöringskit interiört
Pris:299 kr

Rengöring

Sufflettrengöring
Pris:109 kr
SummerFit Spolarvätska
Pris:25 kr

Hitta din återförsäljare

*Med reservation för erbjudande kostnadsfri lagning av stenskott: Genom att din Mercedes-Benz återförsäljare betalar självrisken hos ditt försäkringsbolag kan kostnadsfri lagning av stenskott i din vindruta erbjudas. Antal godkända stenskott att reparera på en och samma vindruta bedöms olika hos försäkringsbolagen. Tänk även på att alla stenskott inte kan lagas, dels på grund av skadans omfattning men också var på rutan skadan finns. Det samma gäller om det finns sprickbildning i rutan.

Samtliga priser och erbjudanden på denna kampanjsida är rekommenderade försäljningspriser och giltiga t.o.m. 2018-05-31. Priserna anges inkl. moms, men exkl. montering. Med reservation för tryckfel, ändringar, slutförsäljning och lokala avvikelser.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.