Vårkänslor på väg!

Förmånliga erbjudanden för både dig och din Mercedes


Laga ditt stenskott. Enkelt och kostnadsfritt.

För oss är det viktigt att du ska köra säkert och slippa onödiga kostnader. Låt därför en Mercedes-Benz serviceverkstad laga ditt stenskott. Vi tar hand om din försäkrings självrisk och du betalar ingenting*.

Till erbjudande


Säkerhet börjar med
god sikt.

För oss handlar god sikt om din säkerhet, och bästa sättet för att säkerställa optimal synlighet och högre säkerhet är att använda Mercedes-Benz Original Vindrutetorkare.

Läs mer


Dags för vårrengöring!

Ge din Mercedes extra omsorg efter vinterns tuffa påfrestningar, med hjälp av våra utvalda bilvårdsprodukter, så att du kan njuta av våren i en snygg och välmående bil.

Läs mer


Hitta vårstilen i stjärnans tecken.

Gör dig själv eller någon annan glad med våra högkvalitativa och populära produkter från Mercedes-Benz Collection.

Läs mer


*Med reservation för erbjudande kostnadsfri lagning av stenskott: Genom att din Mercedes-Benz återförsäljare betalar självrisken hos ditt försäkringsbolag kan kostnadsfri lagning av stenskott i din vindruta erbjudas. Antal godkända stenskott att reparera på en och samma vindruta bedöms olika hos försäkringsbolagen. Tänk även på att alla stenskott inte kan lagas, dels på grund av skadans omfattning men också var på rutan skadan finns. Det samma gäller om det finns sprickbildning i rutan.

Samtliga priser och erbjudanden på denna kampanjsida är rekommenderade försäljningspriser och giltiga t.o.m. 2018-05-31. Priserna anges inkl. moms, men exkl. montering. Med reservation för tryckfel, ändringar, slutförsäljning och lokala avvikelser.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.