• Aktuella erbjudanden

It’s more than electric

Vår första helelektriska modell, EQC, är en mellanstor SUV med fyrhjulsdrift 4MATIC i samma storleksklass som GLC och med en räckvidd på strax över 40 mil enligt WLTP-cykeln.

EQC 400 4MATIC
Från805.900 kr
Privatleasing från 10.195 kr/mån.

CLA Shooting Brake

Just nu kan du privatleasa en CLA Shooting Brake med omgående leverans från 3.295 kr/mån! (ord. pris från 4.000 kr/mån)

CLA Shooting Brake
Från3.295 kr/mån

B-Klass från 2.995kr /mån.

Just nu kan du privatleasa en B-Klass med omgående leverans för 2.995 kr/mån! (ord. pris från 4.000 kr/mån)

B 180
Från254.900 kr
Privatleasing från 2.995 kr/mån.

CLA Coupé. En dröm du kan köra.

Köp eller privatleasa CLA 180 Coupé.

Banbrytande design. Ut- och invändigt. Med digital widescreen-panel och touch control. Upptäck mer hos våra Mercedes-Benz agenter.

CLA 180 Coupé
Från289.900 kr
Privatleasa från 3.595 kr/mån.

A-Klass är lika unik som du.

Lägg till paketet AMG-Line för en sportig boost.

Smarta A-Klass är komfortbilen som talar, förstår och känner på ett nästan mänskligt sätt. Med uppdaterad design, större bagageutrymme och ännu bättre finesser för säkerhet och körhjälp blir A-Klass som en god vän i vardagen och på dina äventyr. Välkommen till oss så berättar vi mer.

A 180
Från239.900 kr
Privatleasing från 2.995 kr/mån.

E-Klass Sport Style

Med E-Klass Sport Style kan du vara säker på att du får med allt du behöver. Ta chansen medan du har den till en riktigt välutrustad bil till kampanjpris.

Innehåller bland annat: Advantagepaket, COMAND Online, AVANTGARDE, AMG Sportpedalställ, Multifunktions sportratt, AMG Line exteriör, AMG lättmetalfällgar 48,3 cm (19”) i 10-ekerdesign, Kylargrill med lameller lackerade i blankt svart.

E-Klass 220 d Kombi
Från439.900 kr

C-Klass Sedan

Vårt Förarassistentpaket gör din C-Klass Sedan ännu säkrare.

Ständig utveckling. Det är kärnan hos C-Klass Sedan, som maximerar körupplevelsen och det praktiska du behöver för din vardag och de längre äventyren. Bilen andas sportig komfort – från front och stötfångare, via den eleganta taklinjen och ända ut i baklyktorna. Välkommen till oss så berättar vi mer.

C 220 d Sedan
Från374.900 kr

C-Klass Kombi

Vårt Förarassistentpaket gör din C-Klass Kombi ännu säkrare.

Ständig utveckling. Det är kärnan hos C-Klass Kombi, som maximerar körupplevelsen och ger dig gott om utrymme för din vardag och de längre äventyren. Bilen andas sportig komfort – från front och stötfångare, via den eleganta taklinjen och ända ut i baklyktorna. Välkommen till oss så berättar vi mer.

C 220 d Kombi
Från387.900 kr

E-Klass Sedan

Vårt Förarassistentpaket gör din E-Klass Sedan ännu säkrare.

E-Klass Sedan bevisar att lyxig bildesign och innovativa tekniska lösningar är en perfekt kombination. De mjuka linjerna och den eleganta siluetten visar karaktär i mötet med den kraftfulla prestandan. Välkommen till oss så berättar vi mer.

E 220 d Sedan
Från421.900 kr

E-Klass Kombi

Vårt Förarassistentpaket gör din E-Klass Kombi ännu säkrare.

E-Klass Kombi bevisar att lyxig bildesign och innovativa tekniska lösningar är en perfekt kombination. De mjuka linjerna och den eleganta siluetten visar karaktär i linje med den kraftfulla prestandan. E-Klass Kombi är dessutom större och mer flexibel än någonsin. Välkommen till oss så berättar vi mer.

E 220 d Kombi
Från439.900 kr

GLC

Vårt Förarassistentpaket gör din GLC ännu säkrare.

Mångsidiga GLC SUV är en följeslagare som låter dig använda alla dina styrkor på bästa sätt. Denna eleganta och kraftfulla SUV med fyrhjulsdrift gör både korta resor och stora äventyr roligare och säkrare, oavsett väder och väglag. Välkommen till oss så berättar vi mer.

GLC 220 d
Från426.900kr

GLA. Njut av friheten.

Innovativ design möter prestanda och intelligens.

Smidig och äventyrslysten – GLA är stjärnan bland mindre suvar. Med hjälp av bland annat komfortchassi och körprogramsväljare anpassar GLA sig enkelt till dina utflykter. Välkommen till oss så berättar vi mer.

GLA 180 Style Advantage
Från269.900 kr

Sluta drömma

Gör en riktigt bra affär på en ny Mercedes-Benz.

Just nu har vi helt nya lagerbilar för omgående leverans – till mycket förmånliga priser. Plus massor av andra erbjudanden. Men vänta inte för länge. Antalet är begränsat. Kom in till oss och kör hem i din drömbil redan idag!

Hitta agent

Unna dig en helt ny Mercedes En gång om året

Med Mercedes-Benz Privatleasing kan du själv välja om du vill ha ditt avtal på 12, 24 eller 36 månader. Du kan alltså unna dig en ny - och helt annan - Mercedes en gång om året. För vem vet hur ditt liv ser ut då: Kanske har du större familj? Har köpt en häst? Barnen kanske har flyttat ut? Du kanske har fått tjänstebil eller startat eget företag? Eller har flyttat utomlands och behöver ingen bil alls i Sverige?

Du behöver inte binda dig längre än vad du själv vill.

Privatleasing på dina villkor.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.