• Aktuella erbjudanden

Nya Mercedes-Benz GLE. Mer SUV. Mer IQ.

Nya generationen av vår stora premium-SUV är inte bara längre än sin föregångare och har en tredje, elektriskt uppfällbar, sätesrad som ger den totalt sju sittplatser. Den är även smartare än någonsin med automatisk kökörning, geststyrning av interiörfunktioner och aktiv fjädring där varje hjul styrs helt individuellt. Välkommen in till din återförsäljare för mer information.

GLE 300 d 4MATIC SUV.
Från669.900 kr
Inkl SE Edition, förarassistent- och premiumpaket.

Nya Mercedes-Benz B-Klass. Alltid praktisk, aldrig tråkig.

Helt nya Mercedes-Benz B-Klass passar dig som behöver en bil med gott om utrymme, men som inte vill göra avkall på körglädje och design. Nu ingår dessutom vårt infotainmentsystem MBUX som du styr med rösten, användarvänlig touchscreen och EASY-Pack elbaklucka som standard. Välkommen in till din återförsäljare så berättar vi mer.

B 180 inkl SE Edition
Från266.900 kr

Sluta drömma

Gör en riktigt bra affär på en ny Mercedes-Benz.

Just nu har vi helt nya lagerbilar för omgående leverans – till mycket förmånliga priser. Plus massor av andra erbjudanden. Men vänta inte för länge. Antalet är begränsat. Kom in till oss och kör hem i din drömbil redan idag!

Hitta agent

Unna dig en helt ny Mercedes. En gång om året.

Med Mercedes-Benz Privatleasing kan du själv välja om du vill ha ditt avtal på 12, 24 eller 36 månader. Du kan alltså unna dig en ny - och helt annan - Mercedes en gång om året. För vem vet hur ditt liv ser ut då: Kanske har du större familj? Har köpt en häst? Barnen kanske har flyttat ut? Du kanske har fått tjänstebil eller startat eget företag? Eller har flyttat utomlands och behöver ingen bil alls i Sverige?

Du behöver inte binda dig längre än vad du själv vill.

Privatleasing på dina villkor.


Erbjudande 4.900 kr.

Just nu får du SE Edition och AMG Sky till din CLA eller GLA Style Edition för endast 4.900 kr!

Kontakta din agent för mer information
Spara upp till34.000 kr

S-Klass XXL.

Just nu ingår AMG SUV Paket Plus, Air Matic och Comand.

GLS 350 d 4MATIC Grand Edition
Pris från:739.900 kr

A-Klass från 2.995 kr/mån.

A-Klass SE Edition är en välutrustad, snygg bil som tar för sig redan i grundutförandet, till ett mycket förmånligt pris. Därutöver kan SE Edition uppgraderas med ytterligare utrustning efter tycke och smak - eller varför inte med våra tilläggspaket till fördelaktigt pris. 
Passa på och privatleasa din A-Klass från 2.995 kr/mån.

Utrustning - A-Klass SE Edition

  • Progressive Line
  • LED Stålkastarsystem 
  • Automatisk Klimatanläggning THERMOTRONIC 
  • Lättmetallfälgar 43,2 cm (17")
A 180 inkl SE Edition
Från:2.995 kr/mån

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.