CLA Shooting Brake AMG Sky FleetEdition från 271.000 kr

Det har aldrig varit så roligt och smart för dig som kör tjänstebil att välja en Mercedes-Benz som nu. Under FleetEdition har vi samlat våra specialpaketerade tjänstebilar, vilka redan från grunden har mycket generös utrustningsnivå och är anpassade för dig som älskar att köra bil.

FleetEdition är en prislista, speciellt till juridiska personer och kan inte kombineras med ramavtal eller andra rabatter. Bland dem hittar du alla våra modeller som vi har fyllt med extra innehåll – alla även utrustade med ett riktigt attraktivt pris.

Alla våra modeller i vårt modellprogram kan köpas som FleetEdition. Rabatterna varierar dock från modell till modell. Dessutom har du rabatt på alla tillval och paket som du väljer till. Det gör att du kan skapa en attraktiv och förmånlig tjänstebil från Mercedes-Benz.


Utrustning - CLA FleetEdition Shooting Brake

 • Designversion Urban Line
 • LED-strålkastare
 • farthållare TEMPOMAT inkl. variabel hastighetsbegränsare SPEEDTRONIC
 • Audio 20 CD sound system
 • handsfreefunktion via Bluetooth© samt audiostreaming av musik
 • USB-uttag
 • klimatanläggning THERMOTRONIC 2-zoners
 • sportstolar, säteskomfortpaket
 • baksäte fäll- och delbart 1:3/2:3
 • belysnings- och siktpaket inkl. regnsensor
 • lättmetallfälgar 45,7 cm (18")
 • två synliga avgasrör
 • multifunktionsratt i läder
 • 12 V uttag i baksäte
 • kollisionsvarnare COLLISION PREVENTION ASSIST
 • trötthetsvarnare ATTENTION ASSIST
 • en uppsättning gummimattor (utöver tyg/velourmattor) m m

Just nu har vi extra bra rabatt på Mercedes-Benz CLA Shooting Brake FleetEdition om du väljer till ett AMG Paket*
Kontakta din närmaste återförsäljare så berättar dom mer.

MotoralternativNettoprisBasbeloppFleetLeasingHk/Vridmoment NmLiter/100 km (aut.)CO2/km (aut.)
CLA 180 Shooting Brake AMG Sky271.000 kr6,0 4 016 kr*122/2005,5-6,0128-140 g
CLA 220d Shooting Brake Aut AMG Sky322.000 kr7,2 4 466 kr*177/350(4,0-4,3)(105-112g)

Vi erbjuder alla motoralternativ som FleetEdition. För andra alternativ, kontakta din återförsäljare.

*Mercedes-Benz FleetLeasing via Mercedes-Benz Finans (MBF). 36 mån,  total körsträcka 6.000 mil, 0% 1:a förhöjd avgift. Leasingavg. exkl. moms. Mercedes-Benz Service Excellent (service- och reparationsavtal) och försäkring ingår, gäller ej bilar registrerade för yrkestrafik. Vid kontraktstidens slut avslutas avtalet och bil samt tillhörande utrustn. lämnas tillbaka. Kostnad för användning utöver normalt slitage samt övermil med 10 kr/mil exkl. moms tillkommer. Reservation för sedvanlig kreditprövning där MBF förbehåller sig rätten till förstahyra. Gäller ej AMG modeller. Prisexempel avser AMG Sky.

Premiumpaket

Premiumpaketet är för dig som uppskattar det där lilla extra som man bara måste ha när man har vant sig vid livets goda - dessutom till ett extra förmånligt pris. 

Med parkeringshjälpen (PARKTRONIC & Automatisk Parkeringshjälp) glider du in i minsta parkeringslucka både säkert och bekvämt.

 · APA & PARKTRONIC
 · Backkamera

Kundfördel 2.750 kr

Ordinarie Pris: 11.650 kr
Pris:8.900 kr

Infotainmentpaket

Infotainmentpaketet är för dig som har behov av hjälp att hitta bästa väg eller intressanta platser längs vägen samt uppskattar en ljudanläggning utöver det vanliga. Med Harman & Kardon i din bil lyfter du bilkörningen till en ny dimension.

· Garmin MAP PILOT
· Audio 20 CD med förberedelse för MAP PILOT
· Harman/Kardon surroundsystem
· 8" färgskärm

Kundfördel 4.650 kr

 
Ordinarie pris: 19.550 kr
Pris:14.900 kr

Vinterpaket

Vill du skämma bort dig själv och din bil med att alltid vara uppvärmd innan avfärd är vinterpaketet helt rätt för dig. Med vår motor- och kupévärmare blir starten bästa möjliga även för miljön. De uppvärmda vindrutespolarna säkerställer även att spolarvätska alltid kommer ut.

· Parkeringsvärmare
· Uppvärmbar vindrutespolare

Kundfördel 2.550 kr
*ej till 180 d

Ordinarie pris: 14.050 kr
Pris:11.500 kr

AMG Sky Paket

· AMG Line
· Panoramatak

Kundfördel 6.600 kr

Ordinarie Pris: 24.500 kr
Pris:17.900 kr

Vågar du prova något nytt?

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake.
Förändring föds när man vill framåt. I vår värld handlar det inte bara om att flytta dig från A till B. Vi vill utmana din uppfattning om vad en bil är – och skapa nya möjligheter för vad den kan vara. Förändringar kan vara stora. Eller mindre. Som att välja en ny tjänstebil. Mercedes-Benz är inte vad det har varit. För oss är det naturligt att vara i ständig rörelse. Det märks i våra modeller, i vår design, i komforten och säkerheten. Allt har flyttat sig. Nu är det din tur. Du vet hur det känns varje gång du har provat något nytt. Att du alltid undrar varför du inte gjorde det tidigare. Nu har du chansen igen.

Just nu erbjuder vi extra bra rabatt på CLA Shooting Brake FleetEdition om du väljer att uppgradera den med vårt populära AMG Sky paket. Då får du inte bara det sportiga utseendet i AMG Line utan även det öppningsbara panoramaglastaket som släpper in både sommarsol och fågelkvitter. Erbjudandet sträcker sig till den 30 september.

CLA Shooting Brake AMG Sky FleetEdition från 271.000 kr


*AMG Sky ingår t.o.m. den 31/12 2017.

* FleetEdition gäller enbart juridisk person. Priserna gäller bilar som ordertecknas under perioden 1 januari till 31 december 2017. Enskild återförsäljare äger rätt att sätta egna priser. Bränsleförbrukning gäller blandad körning. Utsläppsvärdena kan variera på utrustningsnivå. Utökad utrustningsnivå kan medföra högre bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Fordonsindividuella uppgifter om avgascertifieringsvärden och CO2 finns i Bilregistret. Värde inom parentes är för automat. Beräknat förmånsvärde för inkomståret 2017 vid 50% marginalskatt. FleetLeasing via Mercedes-Benz Finans (MBF) giltigt fram till 2017-12-31. 36 mån, 6.000 mil, 0 kr kontant. Leasingavg. exkl. moms. Mercedes-Benz Service Excellent (service- och reparationsavtal) och försäkring ingår (område 2), gäller ej bilar registrerade för yrkestrafik. Kostnad för användning utöver normalt slitage samt övermil med 10 kr/mil exkl. moms tillkommer. Reservation för sedvanlig kreditprövning där MBF förbehåller sig rätten till förstahyra.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.